Ajanvarausjärjestelmän valinta

Mitä kannattaa ajatella ajanvarausjärjestelmiä verrattaessa? Lue ajanvarausjärjestelmien vertailukriteereistä

DigitalBooker Ajanvarausjärjestelmä

Asiakkaasi ovat verkossa, missä sinä olet?

 

Yrityksesi kojelauta.

Kaikki mitä tarvitset hallitaksesi varauksiasi ja asiakkaitasi

Satojen suosittelema

3 miljoonaa varausta puhuvat puolestaan...

  • Satojen kampaamoiden ja yogien käyttämä
  • Ei sopimuspakkoja tai aloitusmaksuja
  • Saa apua silloin kun sitä tarvitset
  • Lue asiakkaistamme

Helpoin tapa myydä palvelujasi verkossa

DigitalBooker ajanvaraus, markkinointi ja asiakasrekisteri

Palvele verkossa 24/7

Tilastokeskuksen mukaan yli kaksi kolmasosaa kaikista ikäluokista asioi aktiivisesti verkossa jo vuonna 2012 ja yli 50% meidänkin asiakkaidemme varauksista on tehty itsenäisesti internetin kautta. Käyttämällä DigitalBookeria olet avoinna 24/7 ja vapautat omaa aikaasi asiakaspalveluun samalla kun palvelet verkossa entistä paremmin.

Hallitse toimintaasi yhdestä paikasta

DigitalBookerilla hallitset kaikkia varauksiasi ja asiakkaitasi yhdestä paikasta. Näet kirjautuessasi heti tämän hetken tilanteen päivä, viikko tai kuukausitasolla. Siirryt eri toimipisteiden välillä, hallitset työntekijöidesi työaikoja ja seuraat asiakkaittesi varaushistoriaa samalla kun he kävelevät sisään ovesta. DigitalBookerilla saat selkeän kokonaiskuvan koko liiketoiminnastasi yhdellä vilkaisulla.

Ole itsesi näköinen

DigitalBooker ajanvarausjärjestelmä on kehitetty yhdessä satojen yritsten kanssa ja se ymmärtää useiden toimialojen haasteita kampaamoista, tenniskenttiin ja joogiin sekä tatuontisalongeista koiratrimmaamoihin ja kokoustiloihin Se on sinun kotisivujesi ja brändisi näköinen ja täyttää kaikki ajanvarausjärjestelmien vertailumatriisin kriteerit.

Markkinoi asiakkaillesi

Mitä jos voisit lähettää tekstiviestin asiakkaillesi automaattisesti mikäli hän ei ole jo varannut seuraavaa aikaansa 30 päivää edellisen käynnin jälkeen? Mitä jos voisit lähettää sähköpostia kaikille yli 30 vuotiaille naisille jotka ovat käyttännet palvelujasi yli 10 kertaa aikaisemmin? DigitalBookerilla sähköpostien ja tekstiviestien lähettäminen on yhtä vaivatonta kuin asiakasryhmien luominen. .

KuvaruutukaappauksiaScreenshot of DigitalBooker Screenshot of DigitalBooker Screenshot of DigitalBooker Screenshot of DigitalBooker

Pirjo Lipponen-Vaitomaa

Turun Ylioppilaskyläsäätiö

Järjestelmä säästää meillä työaikaa; henkilön ei tarvitse ajella ympäri kaupunkia jakamassa listoja. Asukas puolestaan voi tsekata vapaat vuorot netistä, eikä hänen tarvitse lähteä sitä varten pesulaan. Lue koko juttu
0
3
1
9
4
8
3
6

tehtyä varausta

Aloita ilmainen kokeilusi tänään!

Luo ajanvarausjärjestelmäsiAloita ilmainen kokeilusi

varaaheti.fi/
Jatka

Sinun yhteystietosi

Järjestelmän luonti onnistuiTarkista sähköpostilaatikostasi seuraavat askeleet

Kysy meiltä mitä tahansa

Lähetä viesti

Kiitos tilauksesta