Rekisteriseloste

Henkilötietolain 10§ mukainen rekisteriseloste

Henkilötietolain 10§ mukainen rekisteriseloste DigitalBooker Finland Oy:n ajanvarausjärjestelmälle.

1. Rekisterinpitäjä

DigitalBooker Finland Oy (Y-tunnus 2129212-9)

2. Rekisterin yhteyshenkilö

Jari Fast, [email protected], puh. 09 3154 2036

3. Rekisterin nimi

DigitalBooker Ajanvarausjärjestelmä

4. Tietosuojaperiaatteemme

Kukaan ei ole turvassa hakkereilta. Jos järjestelmiimme murtaudutaan niin, että se vaikuttaa sinuun tai käyttäjiisi, DigitalBooker ilmoittaa siitä sinulle mahdollisimman nopeasti ja kertoo myöhemmin mitä vastatoimenpiteitä me teimme. DigitalBookerin käyttäminen vaatii käyttäjätunnuksen ja salasanan kirjautuaksesi sisään järjestelmään. Sinun on pidettävä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi salassa kolmansilta osapuolilta. Koska tietosi voi olla herkkäluontoista kaikki salasanat ovat kryptattuja (lue: salattuja) mikä tarkoittaa, että mekään emme voi nähdä tai tietää salasanaasi. Emme voi myöskään lähettää unohtunuttua salasanaasi sinulle, voimme vain resetoida salasanasi puolestasi jolloin voit luoda itse uuden.

Pyrimme pitämään tätä rekisteriselostetta ajan tasalla ja suosittelemme, että käyt tarkistamassa sen aina säännöllisin väliajoin.

5. Rekisterin käyttötarkoitus

Kerättäviä henkilötietoja käytetään ajanvarauksen ylläpitäjän ja asiakkaan asiakassuhteiden ylläpitoon ja hoitoon, sekä palvelun edellyttämien yhteydenottojen mahdollistamiseen. Jos asiakkaan ja ylläpitäjän välillä on laskutussuhde, asiakastietoja voidaan myös käyttää tähän tarkoitukseen. DigitalBooker ja ylläpitäjä voivat myös lähettää markkinointi- ja muita tiedotusviestejä asiakkaalle. Asiakas voi kieltäytyä näistä tiedotteista omien asetustensa alta.

6. Rekisterin sisältö

Rekisteriin talletetaan seuraavat tiedot: nimi, sähköpostiosoite, osoite (mahdollisesti), puhelinnumero (mahdollisesti), sukupuoli (mahdollisesti), syntymävuosi (mahdollisesti), kieli, tieto asiakaskirjeiden vastaanotosta sähköpostitse ja tekstiviestitse, viimeisin sisäänkirjautuminen, viimeisin tietojen muokkausajankohta, tehdyt varaukset, muistiinpanot ja lisätiedot per varaus sekä muut tiedot kuten esimerkiksi hiusten pituus tai auton rekisterinumero.

7. Tietojen säilytys

Tietoja säilytetään asiakassuhteen jatkumisen ajan.

8. Tietojen suojaus

DigitalBookerin järjestelmissä ja sivuilla, lomakkeilla lähetetyt tiedot liikkuvat pääasiassa verkossa salattuina. Voit tarkistaa tämän selaimestasi mikäli yhteys on SSL suojattu (HTTPS-alku osoitteessa). DigitalBooker Finland Oy:lle sähköpostitse lähetetyt viestit liikkuvat verkossa salaamattomana, ellet itse niitä salaa. Tämä on yleisesti käytössä oleva menettelytapa. Rekisteriä käyttävä verkkopalvelu on suojattu salasanoin ja tietokantapalvelin sekä muut palvelimet ovat suojattuja palomuurein, salasanoin ja muin teknisin keinoin. Salasanoja ei tallennetta palvelimelle selkokielisenä vaan ne säilytetään suolattuina kulloinkin turvallisena pidettynä menetelmää käyttäen. Palvelin sijaitsee lukitussa ja vartioidussa tilassa.

9. Tarkastus- ja kieltooikeus

Asiakkaalla on oikeus saada tarkistaa itseään koskevat tiedot, oikeus vaatia virheellisen tiedon oikaisua, oikeus kieltää antamiensa tietojen käytön suoramarkkinointi- tms. tarkoitukseen sekä muutoinkin turvautua henkilötietolaissa turvattuihin oikeuksiinsa ellei laissa muuten määrätä. Pyynnöt on ensisijaisesti osoitettava varauspalvelun pitäjälle ja vasta toissijaisesti DigitalBooker Finland Oylle.

10. Evästeet

Käytämme sivuillamme ns. cookie -toimintoa eli evästeitä. Eväste on pieni, käyttäjän tietokoneelle lähetettävä ja siellä säilytettävä tekstitiedosto, joka mahdollistaa internet-sivujen ylläpitäjän tunnistamaan sisäänkirjautuneen käyttäjän ns. per sessio. Ilman evästeitä palveluun kirjautuminen ei onnistu. Evästeet eivät vahingoita käyttäjien tietokoneita tai tiedostoja.

Mikäli sivuillamme vieraileva käyttäjä ei halua meidän saavan edellä mainittuja tietoja evästeiden avulla, useimmat selainohjelmat mahdollistavat eväste -toiminnon poiskytkemisen. Selain voidaan myös asettaa varoittamaan käyttäjää ennen evästeen tallennusta. Tämä tapahtuu esim. Internet Explorer - selainohjelmassa valitsemalla Työkalut -> Internet asetukset -> Tietosuoja. On kuitenkin hyvä ottaa huomioon se, että evästeet ovat tarpeellisia ylläpitämiemme sivujen ja tarjoamiemme palveluiden asianmukaiselle toimimiselle.

Lisätietoa evästeistä: http://www.cookiecentral.com/faq/

11. IP-tiedot

DigitalBooker Finland Oy:n ajanvarausjärjestelmässä vierailevien käyttäjien IP-osoitteet tallentuvat automaattisesti niille varattuun lokiin. Lokia käytetään tilastointitarkoituksiin ja virheselvityksiin. Lokiin on pääsy vain DigitalBooker Finland Oy:n henkilöstöllä.

12. Linkit toisiin www-sivustoihin

DigitalBooker Finland Oy:n ylläpitämillä sivuilla voi olla linkkejä ulkopuolisten ylläpitämille verkkosivuille. DigitalBooker Finland Oy ei vastaa näiden sivujen sisällöstä, turvallisuudesta, eikä kyseisillä sivuilla kerättyjen henkilötietojen käsittelyn lainmukaisuudesta.

Sivustollamme on myös sosiaalisen median toimintoja kuten Facebook Like nappi. Nämä toiminnot voivat kerätä sinulta tietoa kuten IP osoitteesi sekä tiedon millä sivuilla olet vieraillut ja ne voivat lisätä evästeen selaimeesi. Sosiaalisen median toiminnot on joko hostattu kolmannen osapuolen palvelimilla tai omilla palvelimillamme. Näitä toimintoja koskevat ne rekisteriselosteet ja käyttöoikeudet joita kukin toiminto käyttää.

Aloita ilmainen kokeilusiLuo oma kokeiluympäristösi, kokeile 14 päivää ja päätä sen jälkeen haluatko jatkaa.

varaaheti.fi/
Aloita kokeilu

KäyttäjätunnuksesiLuo käyttäjätili jolla pääset sisään järjestelmääsi. Tämä on lomakkeen viimeinen sivu.

Järjestelmän luonti onnistuiTarkista sähköpostilaatikostasi seuraavat askeleet

Kysy meiltä mitä tahansa

Lähetä viesti

Kiitos tilauksesta